Emeklilere Güzel Haber: Maaşa Ek 18.000 TL Ödeme Yapılacak

Emeklilere Güzel Haber: Maaşa Ek 18.000 TL Ödeme Yapılacak
Emekli maaşına ek getiri elde etmek isteyen kişiler temmuz ayının ortalarında promosyon fırsatlarını yakından takip ediyorlar.

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı maaş zamlarına dair yapılacak açıklamalara çevrildi. Geçtiğimiz hafta haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanması sonrasında SSK ve Bağkur emeklilerinin maaşları yüzde 24,73, memur emeklilerinin maaşları yüzde 19,31 oranında yükselmişti. Söz konusu zamlı maaşların 17-28 Temmuz tarihleri arasında tahsis numarasının son rakamına göre SSK ve Bağkur EMEKLİLERİNE hesaplarını aktarılması beklenirken, zamlı maaşları hangi tarihlerde sağlanacağının yanı sıra güncel emekli promosyonu ödemeleri de merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlar netlik kazandı.

Emekli Promosyonları 2024 Temmuz

Temmuz ayının ilk günlerinde bankalar 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan emekli promosyonu fırsatlarına ilişkin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunmuşlardı. Bu çerçevede, bankalar arasında maaş tutarına ve kampanyalara göre promosyon tutarları değişkenlik gösterebiliyor. Güncel promosyon fırsatlarına erişmek isteyen kişiler bankaların resmi internet sitelerinde bulunan emekli promosyonu sayfalarını ziyaret ederken, temmuz ayının ortalarında söz konusu promosyonlar 18.000 TL seviyesine kadar ulaşıyor.

Emekli Promosyonlarına Zam Gelecek Mi?

Haziran ayı enflasyon rakamlarının Türkiye İstatistik Kurumu tarafından duyurulmasının ardından yılın ilk altı ayındaki enflasyon verilerine göre milyonlarca emeklinin maaşında artışa gidildi. Emekli maaş zammının belli olmasının ardından en çok merak edilen konular arasında promosyon ödemeleri yer alıyor. Emekli promosyonlarına zam yapılacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak emekli maaşlarının yükselmesin ardından promosyon ödemelerinde de artışlar hayata geçebilir. Emekli promosyonlarında artışlar oluşması halinde bankalar resmi internet sitelerinde bulunan emekli promosyonu sayfalarından ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayacakları duyurular ile kamuoyunu bilgilendirecekler. Emekliler de promosyon ödemelerine ilişkin yapılacak açıklamaları yakından takip edecekler.