Emekliye 3’lü Ödeme Fırsatı! Maaşın Yanı Sıra 21.000 TL Daha Alınabilecek

Emekliye 3’lü Ödeme Fırsatı! Maaşın Yanı Sıra 21.000 TL Daha Alınabilecek
Emekli maaş ödemelerine dair araştırmalar devam ederken, maaşa ek sağlanacak olan ödemeler de merak ediliyor.

Kurban Bayramı öncesinde 10-14 Haziran tarihleri arasında SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerinin hesaplarına 3000 TL tutarındaki bayram ikramiyesi ödemesi aktarılacak. Söz konusu ikramiye ödemeleri devam ederken, emekli maaşlarının erkene çekileceğine ilişkin ise henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bu durumda, 17-28 Haziran tarihleri arasında SSK ve Bağkur emeklilerine tahsis numarasının son rakamına göre haziran ayı maaş ödemelerinin aktarılması beklenirken, maaş ödemelerinin yanı sıra emekli maaşına ek getiri elde etmek isteyen kişiler de bankaların güncel promosyon fırsatlarını merak ediyorlar.

Emekli Promosyonları 2024 Haziran

Haziran ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bankalar güncel promosyon fırsatları ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre değişmekle birlikte ek fırsatlar neticesinde 18.000 TL'ye varan promosyonlar sunulurken, 3000 TL ikramiye ödemesi ise 14 Haziran tarihine kadar milyonlarca emeklinin hesabına aktarılacak. Bu çerçevede, 18.000 TL'ye varan promosyon ve 3000 TL ikramiye ödemesi ile birlikte emekliler haziran ayında maaşa ek 21.000 TL edebilecekler.

emekli-odemeleri.jpg

Emekli Promosyonlarına Zam Gelecek Mi?

Emekli promosyonları haziran ayında 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, emekli maaş zamlarının yanı sıra promosyon ödemelerindeki artışlar da haziran ayının ortalarına doğru merak edilen konular arasında yer alıyor. Milyonlarca emeklinin maaşına temmuz ayının ilk günlerinde altı aylık enflasyon verisine göre zam yapılacak. SSK ve Bağkur emeklisinin maaşlarına yüzde 25, memur emeklisinin maaşlarına ise yüzde 20 dolaylarında zam yapılacağına dair tahminler bulunurken, emekli promosyonu ödemeleri de maaş miktarına göre belirlendiği için promosyon ödemelerinde artış olup olmayacağı araştırılıyor. Emekli promosyonlarına son olarak mart ayında kamu bankaları zam yapmış ve kamu bankalarının ardından özel bankalar da promosyonları yükseltmişlerdi. Temmuz ayının ilk günlerinde haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklaması ve milyonlarca emeklinin maaşında artışa gidilmesi sonrasında promosyon ödemelerinde değişiklikler oluşması halinde bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlacakları duyurular ile güncel promosyon fırsatları ile ilgili bilgilendirmede bulunacaklar.