Faturalara 3.000 TL İndirim Geldi! Yapılması Gereken Belli Oldu

Faturalara 3.000 TL İndirim Geldi! Yapılması Gereken Belli Oldu
Fatura ödemelerindeki indirimlere dair temmuz ayında da güncel kampanyaları ile ilgili bilgi veriliyor.

Temmuz ayının ortalarına doğru yaklaşırken otomatik fatura ödemesi talimatı kampanyaları çerçevesinde sunulacak olan indirimler, bonuslar, puanlar vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, bankalar da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayında da güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, TEB tarafından yapılan açıklama ile birlikte otomatik fatura ödeme talimatı çerçevesi 3000 TL'ye varan indirim elde edilebilecek fırsatın ayrıntıları netlik kazandı. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler de detaylara ilişkin araştırmalar gerçekleştiriyorlar.

TEB Fatura İndirimi Temmuz 2024

TEB tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Haziran tarihinden itibaren TEB kredi kartları ile beş yeni fatura ödeme talimatı verenler fatura başına ödeme tutarının yüzde 20'si olmak üzere ayda toplamda 250 TL ve yıl içerisinde toplamda 3000 TL'ye varan indirim kazanabilecekler. Fatura başına en fazla 50 TL olmak üzere ayda toplamda 250 TL indirim elde edilebilirken, fırsat çerçevesinde toplam 3000 TL indirim kazanılabilecek. Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin TEB'in resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre indirim kazanabilmek için kampanya kapsamında yeni verilecek olan faturaların tiplerinin farklı olması gerekiyor.

2024/06/15/aile-bakanligi-destegi-001.jpg

TEB Güncel Kampanyalar 2024 Temmuz

TEB tarafından yapılan açıklama ile birlikte fatura ödemelerinde 3000 TL indirim sunulan fırsatın detayları netlik kazanırken, TEB müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de temmuz ayının ortalarında farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan bonuslara ve indirimlere dair araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayında da TEB güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler TEB’in resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. Ay sonuna kadar yeni kampanyalar hayata geçirildikçe de TEB’in resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlanacak.