Garanti Bankası Emekli Promosyon! 2024 Haziran Güncel Tutar

Garanti Bankası Emekli Promosyon! 2024 Haziran Güncel Tutar
Garanti Bankası haziran ayında emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlara dair resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu.

28 Haziran tarihine kadar devam edecek olan tahsis numarasının son rakamına göre emekli maaş ödemelerine dair gelişmeler emekliler tarafından yakından takip edilirken, emekli maaşlarının yanı sıra promosyonlar da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, maaşını üç yıl boyunca Garanti BBVA’dan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlara dair haziran ayının son günlerine doğru araştırmalar yapılıyor. Garanti BBVA da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile güncel promosyonlar ile ilgili bilgi verdi.

Garanti Bankası Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre emekli maaşını üç yıl boyunca Garanti BBVA’dan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlar haziran ayında da maaş tutarına göre değişkenlik gösteriyor. Bu kapsamda, 1 Haziran tarihinde başlayan ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlar 15.000 TL'ye kadar ulaşırken, Garanti BBVA'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni şöyle:

‘’Garanti BBVA’da emekli maaşı 10.000 TL’ye kadar olan emeklilerimize 6.250 TL, 10.000 – 15.000 TL arasında olan emeklilerimize 10.000 TL, 15.000 – 20.000 TL arasında olan emeklilerimize 12.500TL ve 20.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 15.000 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır. Emekli promosyon avantajından 1 Haziran – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz yararlanabilir.’’

2024/06/14/ogrenci-destek.jpg

Emekli Promosyonları Zammı 2024

Garanti BBVA’nın emekli promosyonu ödemeleri haziran ayında 15.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt verecek olan emekliler de yüksek promosyon getirisi elde etmek istiyorlar. Bu çerçevede, ilerleyen süreçlerde emekli promosyonlarında artış olup olmayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Emekli promosyonlarına maaş miktarına göre zam yapıldığı için temmuz ayının ilk günlerinde haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından emekli maaşının yükselmesi ile birlikte promosyonlarda da artışa gidilebilir.