Garanti BBVA Duyurdu! 5000 TL Bonus Verilecek

Garanti BBVA Duyurdu! 5000 TL Bonus Verilecek
Garanti BBVA 5000 TL'ye varan bonus fırsatı ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu.

Haziran ayının son günlerinde Garanti BBVA’nın belirli tarihler için hayata geçirdiği güncel kampanyalara dair araştırmalar gerçekleştirilirken, Garanti BBVA güncel fırsatlar ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 15 Haziran tarihinde başlayan kampanya çerçevesinde 5000 TL'ye varan bonus sağlanırken, kampanyanın ayrıntıları merak konusu oldu. Garanti BBVA da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgi verdi.

Garanti BBVA Bonus Kampanyası

Garanti BBVA’nın yaptığı açıklamaya göre 15 Mayıs itibariyle avantajlı Garanti BBVA kampanyasından Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip müşteri olmak istiyorum adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA müşterisi olup AVANTAJ5 promosyon kodunu uygulamaya giren ve aktif bonus kredi kartı sahibi olanlar faydalanabilecekler. Belirtilen promosyon kodunu Garanti BBVA Mobil'deki profil ve ayarları adımından ilerleyerek promosyon kodu paylaş/gir alanından ilgili kampanya seçerek müşteri olunmasının ardından 30 gün içerisinde girilmesi gerekirken, fırsatın ayrıntılarına ilişkin Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre altı ay boyunca her ay en az 10.000 TL Garanti BBVA vadesiz TL mevduat hesabına aktarılması, bonus kartından her ay 500 TL harcama yapılması durumunda bonus kartına 4000 TL bonus yüklemesi yapılacak. Ek olarak otomatik fatura talimatı vererek altı ay boyunca talimatın iptal edilmemesi veya altı ay boyunca her ay en az iki fatura ödemesinin yapılması durumunda fatura başına 500 TL bonus kazanılırken, toplam 5000 TL bonus elde edilebilecek.

2024/06/14/ogrenci-destek.jpg

Garanti Bankası 2024 Temmuz Kampanyaları

Garanti BBVA’nın haziran ayı fırsatları ile ilgili araştırmalar yapılırken, temmuz ayı öncesinde temmuz ayı kampanyaları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Garanti BBVA temmuz ayında da fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunacak. Bu çerçevede, temmuz ayının ilk günlerinden itibaren belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.