Garanti BBVA Promosyon Tutarını Güncelledi! 28 Bin TL Promosyon Ödenecek!

Garanti BBVA Promosyon Tutarını Güncelledi! 28 Bin TL Promosyon Ödenecek!
Emekli promosyonları son dönemlerde gündemden düşmezken, bankalar da arka arkaya promosyon tutarlarını güncellemeye devam ediyor. Garanti BBVA da yeni bir açıklama yaparak işçilere 28 bin TL promosyon ödeyeceğini duyurdu. İşte detaylar…

Başta kamu bankaları olmak üzere özel bankalar da emeklileri bünyelerine çekmek için promosyon tutarlarında artış yapmaya devam ediyor. Aynı zamanda, bankalar, sendikalarla beraber işçilere ödenecek promosyon tutarlarını da artırıyor. Bu doğrultuda, bir promosyon haberi de Garanti BBVA’dan geldi.

Garanti BBVA’da emekli promosyonu 15 bin lira olarak ödenirken, maaş promosyonu için ödenen rakam da ise rekor bir artışa gidildi. Buna göre, Özçelik İş Seydişehir Sendikasınca yapılan açıklamaya göre maaş promosyonu toplam 28 bin lira olarak belirlendi.

thumbs-b-c-2adfc7784b291960958d36fc8fa68c21.jpg

GARANTİ BBVA 28 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİ

Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Yönetim Kurulu Adına Başkan Hüseyin Kaban tarafından yapılan açıklamada, “Personel Maaşlarımızın 3 yıl boyunca Garanti BBVA’ya yatması için anlaşma sağlanmıştır. Maaş Promosyonu TOPLAMI 28 bin lira olarak kesinleşmiştir. Promosyon 6 eşit taksitle, her 6 ayda bir olmak kaydıyla 4 bin 666 lira olarak nisan ve ekim aylarında hesaplara yatacaktır’’ denildi.

Bu kapsamda, Garanti BBVA promosyonu 6 eşit taksitle her ay maaşa ek 4 bin 666 lira taksitle ödeyecek. Toplamda 28 bin liralık promosyon ödemesi yapılacak.