Hesaplara 12 Bin Lira Yatacak! Kimlik Numarasının Son Hanesine Göre Verilecek!

Hesaplara 12 Bin Lira Yatacak! Kimlik Numarasının Son Hanesine Göre Verilecek!
Her ay olduğu gibi nisan ayına özel yeni kampanyalarını peş peşe duyuran İş Bankası, 12 bin TL faizsiz nakit avans kampanyasını da duyurdu. Peki, kampanyanın detayları neler, başvuru için gerekli belgeler hangileri? İşte merak edilenler…

İş Bankası, nisan ayında müşterilerine özel yeni bir fırsat sunacağını açıkladı. Kimlik numarasının son hanesine göre belirlenen müşterilere, faizsiz 12 bin lira nakit avans olanağı sunulacak. Söz konusu kampanya, özellikle nakit ihtiyacı olanlar için büyük bir avantaj sunuyor.

thumbs-b-c-099a6212f1be893edd5041729b229c8f.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İş Bankası müşterileri, bankanın mobil uygulamasını indirdikten sonra gerekli bilgileri girerek başvuru yapabilecek. Başvurular, kimlik numarasının son hanesine göre sıralanacak ve ödemeler buna göre yapılacak.

Faizsiz nakit avans, nakit ihtiyacını karşılarken borçlanma maliyetinizi artırmadığı için acil durumlarda büyük bir avantaj sağlıyor. Ödeme planı, müşterinin ödeme kabiliyetine göre esnek şekilde ayarlanabiliyor.

Müşteriler, 6 ay boyunca faizsiz olarak gerçekleştirilecek ödemelerle borcunu kolayca kapatabilecek. Söz konusu kampanyadan İş Bankası müşterisi olan ve mobil uygulamaya erişimi olan herkes bu kampanyadan yararlanabilecek. Başvuru için T.C. kimlik numarası, ad, soyad ve doğum tarihi gibi temel bilgiler yeterli olacak.