İmzalar Atıldı! Promosyon TAM 25.550 TL Oldu

İmzalar Atıldı! Promosyon TAM 25.550 TL Oldu
Maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça yeni açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.

Maaş promosyonu gelişmelerinden çıkacak neticeler temmuz ayının son günlerinde de gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Bu çerçevede, maaş promosyonlarına dair araştırmalar hız kesmeden devam ederken, ülke genelindeki farklı belediyelerde çalışan personeller de belediye yönetimleriyle bankalar arasında gerçekleşen görüşmelerden çıkacak kararları yakından takip ediyorlar. Belediyeler de temmuz ayının ilk günlerinden itibaren maaş promosyonu anlaşmalarının detaylarına ilişkin bilgi veriyorlar.

25 Bin 550 TL Promosyon

Emekli promosyonlarının yanı sıra çalışanların maaş promosyonları da gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Bu çerçevede, maaş promosyonu anlaşmalarına ilişkin her geçen gün yeni açıklamalar geliyor. Gümüşhacıköy Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre 25.500 TL promosyon anlaşması sağlandı. Söz konusu promosyon anlaşmasının sağlanmasının ardından belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Gümüşhacıköy Belediyesi Personel LTD.ŞTİ Çalışan personellerimiz için maaş promosyon ihalesi yapıldı.. 7 Bankanın teklif verdiği ihale açık arttırma usulü ile gerçekleştirildi. İhaleyi en yüksek teklif veren Akbank A.Ş kazandı. Belediye Başkanımız Sayın Zehra ÖZYOL ve Akbank Müdürü Zülfikar ARSLAN Tarafından protokol imzalandı. 74 personelin maaşına ek olarak verilecek 25.550 TL promosyon çalışanlarımızın yüzünü güldürecek. Tüm Çalışanlarımıza Hayırlı Uğurlu Olsun. Belediye Başkanımız Sayın Zehra Özyol, sağladıkları bütçe disiplini sayesinde banka promosyon ihalesinde en yüksek promosyon rakamlarına ulaşıldığını söyledi. Gümüşhacıköy Belediyesi’nin gerek ödeme dengeleri gerekse bütçe verimliliğiyle, çalışana hakkını zamanında vermek, maaşları mümkün olduğunca yüksek tutmak ve promosyondan en üst seviyede yararlanılmasını sağlamak için çaba gösterdiklerini ihaleye 7 bankanın teklif vermesinin bunun en önemli göstergesi olduğunu söyledi. Gümüşhacıköy Belediyesi’nin tüm çalışanlarıyla birlikte büyük bir aile olduğunun altını çizen Başkan ÖZYOL,”Son derece şeffaf bir şekilde gerçekleştirilen ihale sürecinin sonunda ihaleyi sonuçlandırdık.Çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi’’ ifadeleri yer aldı.

2024/03/15/destek-turk-lirasi.jpg

Promosyon Görüşmeleri Temmuz 2024

Yurt çapındaki farklı belediyeler temmuz ayının son günlerinde maaş promosyonları için bilgilendirmede bulunurken, maaş promosyonlarına dair temmuz ayının son gününe kadar ülke genelindeki farklı belediye yönetimleriyle bankalar arasında anlaşmalar sağlanırsa yeni açıklamalar gelecek.