İş Bankası Kartlara 7500 TL Maxipuan Yatıracak!

İş Bankası Kartlara 7500 TL Maxipuan Yatıracak!
İş Bankası ETS’de 7500 TL'ye varan Maxipuan fırsatı sunarken, kampanyanın ayrıntıları merak ediliyor.

Yaz tatilinin son haftalarına doğru ilerlerken tatil planlaması yapmak isteyen kişiler de bankaların güncel fırsatlarını yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, 1 Ağustos tarihinde başlayan ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde ETS’de 7500 TL'ye varan Maxipuan sunulacağı İş Bankası tarafından duyurulurken, kampanyanın ayrıntıları merak konusu oldu. İş Bankası da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgilendirmede bulundu.

İş Bankası ETS Kampanyası

İş Bankası’nın 1 Ağustos tarihinde başlattığı ve 31 Ağustos tarihine kadar sürdüreceği fırsat çerçevesinde İşcep’ten kampanyaya katılanlar 1 Ağustos ile 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirecekleri konaklamalar için bankamatik kartı veya Maximum kart ile ETS'deli seçili otellerde tek seferde yapılacak 35.000 TL ile 49.999 TL arası peşin, üç ve altı taksit alışverişe 2500 TL Maxipuan, 50.000 TL ile 99.999 TL arası peşin, üç veya altı taksitle alışverişe 5000 TL Maxipuan, 100.000 TL ve üzeri peşin, üç veya altı taksit alışverişe 7500 TL Maxipuan sunulacak. ETS’deki seçili otellerde geçerli olan 7500 TL'ye varan Maxipuan kampanyası ile anında yüzde 5 indirim kampanyası da birleştirilebilecek.

2024/03/15/hesap-makinesi-2.jpg

İş Bankası 2024 Ağustos Kampanyaları

İş Bankası'nın ağustos ayının son gününe kadar devam ettireceği 7500 TL'ye varan Maxipuan fırsatı ile ilgili tatil planlaması yapan kişiler araştırmalar gerçekleştirirken, İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Maxipuanları merak ediyorlar. İş Bankası önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, ağustos ayının sonuna gününe kadar devam edecek olan fırsatlara erişmek, ilerleyen süreçlerde hayata geçecek olan kampanyalara dair detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de İş Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.