İş Bankası’ndan Emekliye 12 Bin TL Bayram Desteği! Tek Seferde Hesaplara Yatacak!

İş Bankası’ndan Emekliye 12 Bin TL Bayram Desteği! Tek Seferde Hesaplara Yatacak!
Milyonlarca emekli en yüksek promosyonu veren bankaları araştırırken, İş Bankası da emeklilere 12 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Peki, kimler ne kadar alacak? İşte detaylar…

Emekli maaşının en düşük 10 bin TL’de kalmasının ardından emekliler geçinmekte zorlanırken, hükümetten yeni zam talep etmeye ve aynı zamanda, en yüksek promosyon ödemesini hangi bankanın yaptığını araştırmaya başladı.

Kamu bankaları ve özel bankalar da bünyelerine daha fazla müşteri çekmek için yüksek emekli promosyonu konusunda birbirleriyle yarış içerisine girdi. Bu kapsamda, İş Bankası da emekli promosyonu konusunda dev bir adım atarak emeklilere 12 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

is-bankasi-promosyon.png

EMEKLİLER BİRÇOK AYRICALIKTAN YARARLANACAK

Buna göre, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma kapsamında, 28 Mart – 30 Haziran 2024 tarihlerinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 12 bin liraya varan nakit promosyon ödemesinden yararlanabilecek.

Aynı zamanda, SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan emekliler, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemeyecek ve birçok ayrıcalık ve imkânlardan da faydalanabilecek.

Bu doğrultuda, Kurban Bayramı öncesinde emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan emekliler, 12 bin TL’ye kadar destek ödemesinden yararlanacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ