Kesenin Ağzı Açıldı! 12 Ay Geri Ödemesiz 350.000 TL Veriliyor

Kesenin Ağzı Açıldı! 12 Ay Geri Ödemesiz 350.000 TL Veriliyor
Bankaların güncel kredi fırsatlarına dair temmuz ayının ortalarında araştırmalar gerçekleştiriliyor.

İş kurmak ve kurduğu işi büyütmek isteyen kişiler temmuz ayının ortalarında KOSGEB'in güncel destekleri ile ilgili araştırmalar gerçekleştirirken, Halkbank’ın girişimci kredileri de merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, Halkbank da güncel kampanyalarda olduğu gibi girişimci kredilerine ilişkin de resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyurular ile bilgilendirmede bulunuyor. Halkbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte genç girişimci kredisinin detayları, geri ödemesi, limiti belli oldu. Krediden yararlanmak isteyen kişiler de genç girişimci kredisi detayları ile ilgili araştırmalar yapıyorlar.

Genç Girişimci Kredisi

Halkbank’ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre üniversitelerin yükseköğretim fakültelerinden mezun olan, mezun olduğu bölümle ilgili herhangi bir iş tecrübesi bulunmayan ve bu alanda kendi işini kurmak isteyen veya kendi işini kurmuş olan 35 yaşını aşmamış girişimciler genç girişimci kredisinden yararlanabilecekler. Örneğin eczacılık fakültesini bitiren yeni mezun bir eczacının eczane, hukuk fakültesini bitiren yeni mezun bir avukatlık ofisi, diş kimliği fakültesini bitiren yeni mezun bir diş doktoruna muayenehane, anaokulu öğretmenliği mezunun anaokulu, mimarlık fakültesi mezunu mimarlık bürosu açmak istemesi gibi durumlarda söz konusu kredi sağlanırken, Halkbank'ın resmi internet sitesinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre kredinin tutarı 350.000 TL olarak belirlendi.

2024/06/12/hesap-makinesi-banka.jpg

Halkbank Güncel Kampanyalar Temmuz 2024

Halkbank’ın 350.000 TL limitli genç girişimci kredisinden yararlanabilmek için başvuruda bulunulması gerekirken, kredi için azami 12 ay anapara geri ödemesiz olmak üzere toplam en fazla 60 ay vade seçeneği sunuluyor. Söz konusu girişimci kredisinin yanı sıra, Halkbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de temmuz ayının ortalarında farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve parafparaları merak ediyorlar. Halkbank geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayında güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, söz konusu fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Halkbank’ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.