New Karaman Otel Sahibi İbrahim Uysal'dan Büyük Destek

New Karaman Otel Sahibi İbrahim Uysal'dan Büyük Destek
New Karaman Otel Sahibi İbrahim Uysal, 19-22 Eylül tarihlerinde Gaziemir Fuar Alanı'nda düzenlenecek Kıtalararası Kemer Maçı ve Uluslararası Profesyonel Kick Boks Organizasyonu'nun ana sponsoru oldu.

Karaman'da sporun ve sporcuların destekçisi olarak bilinen New Karaman Otel Sahibi İbrahim Uysal, ilimizin tanıtımı ve sporculara destek olmak amacıyla önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Uysal, New Karaman Otel olarak, Umut Fight Arena Organizasyonu ve Expo Sport Spor Fuarı'nın iş birliğinde düzenlenecek Kıtalararası Kemer Maçı, Akdeniz Kemer Maçı ve Uluslararası Profesyonel Kick Boks Organizasyonu'nun ana sponsoru oldu.

19-22 Eylül tarihleri arasında Gaziemir Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek büyük organizasyonda, dünyanın dört bir yanından profesyonel sporcular altın kemer için mücadele edecek. Organizasyonun afişleri Sabiha Gökçen ve Adnan Menderes Havalimanları'nda yayınlanmaya başladı.

Etkinlik, birçok politikacı, iş adamı, oyuncu ve spor camiasının katılımıyla büyük bir şölene dönüşecek. Türkiye’nin ünlü sporcuları da organizasyonda yer alacak, bu sayede etkinliğin hem Türkiye'de hem de dünyada geniş yankı uyandırması bekleniyor. İbrahim Uysal’ın desteği, spor camiasında büyük takdirle karşılandı.