Opel Astra Temmuz 2024 Güncel Fiyat Listesi!

Opel Astra Temmuz 2024 Güncel Fiyat Listesi!
Opel'in resmi internet sitesinde yer alan liste ile birlikte Astra modelinin güncel fiyatları belli oldu.

Opel Astra modelinin güncel fiyatlarına dair temmuz ayının ortalarında araştırmalar gerçekleşirken, Opel de geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayında da farklı otomobil modellerinin güncel fiyatlarına ilişkin resmi internet siteleri üzerinden yayınladığı listeler ile bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, Opel tarafından yayınlanan liste ile birlikte Astra modelinin tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı belli oldu.

astra-serisi.jpg

Opel Astra Fiyat Listesi 2024 Temmuz

Araç almayı ya da satmayı düşünen vatandaşlar bankaların güncel taşıt kredisi faiz oranlarını yakından takip ederken, firmaların otomobil fiyat listeleri de en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, 13 Temmuz itibariyle Opel'in resmi internet sitesinde yer alan isteye göre Astra modelinin tavsiye edilen anahtar teslim fiyatları şöyle:

1.2 130 HP Benzin AT8 Edition: 1.564.900 TL
1.2 130 HP Benzin AT8 GS: 1.716.900 TL
1.2 130 HP Benzin AT8 Ultimate: 1.835.900 TL

Önümüzdeki süreçlerde otomobil fiyatlarında değişiklikler oluşması ve yeni kampanyalar hayata geçirilmesi durumunda da Opel resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayacağı duyurular ile bilgilendirmede bulunacak.