Pegasus'ta İndirim Rüzgarı: 36 TL'ye Uçak Bileti Alma Fırsatı

Pegasus'ta İndirim Rüzgarı: 36 TL'ye Uçak Bileti Alma Fırsatı
Pegasus tarafından yapılan indirim herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Sadece 36 TL gibi bir fiyatla bilet alabileceksiniz. İşte, detaylar...

Uçak bileti fiyatlarının giderek yükseliş gösterdiği bugünlerde uygun fiyatlı bilet almak merak içerisinde araştırılmaktadır. Pegasus tarafından yapılan son indirim dikkat çekti. Pegasus tarafından yapılan açıklamayla sadece 36 TL gibi bir fiyatla satışa sunulacağı duyuruldu.

Pegasus kısa süre önce yeni hattı için bir açılış yaptı. Yaptığı açıklama kapsamında 15 Temmuz tarihine kadar bilet alımında 36 TL gibi bir fiyatla bilet alabileceğini duyurdu. Pegasus tarafından yapılan açıklamada Bosna Hersek'in Tuzla şehrine bilet alımı yapıldığı takdirde uygun fiyatla alım yapacak. Yapılan açıklama sonucu yeni hat açılışı sebebiyle bilet satışları 36 TL gibi bir ücretle satılacak. Yapılacak olan satış sadece 1500 koltukla sınırlı olacak.

Pegasus Airlines Yorumları ve Uçak Bileti Fiyatları - Tripadvisor

Pegasus Ucuza Bilet Alma

Pegasus tarafından ucuza bilet satışı yapıldığı duyuruldu. Yetkililer tarafından yapılan açıklama sonucu 15 Temmuz 2024 tarihine kadar 24 Ağustos 2024 ile 29 Mart 2025 tarihleri arasında yolculuk yapmak üzere Bosna Hersek'in Tuzla şehrine bilet aldığınız takdirde sadece 1 Euro gibi bir ücret ödeyeceksiniz. 1 Euro'nun bugünkü TL karşılığı ise 36 TL 10 kuruş yapmaktadır.

Uygun fiyatlı biletler ile seyahat etmek isteyen kişiler sınırlı sayıda koltukla sunulmakla beraber erken rezervasyon yaptırdığınız takdirde uygun fiyatla bilet alacaksınız. 1500 koltukla sınırlı olan bu biletten faydalanmak isteyen kişiler Pegasus resmi internet sitesine giriş yaparak bilet alışını yapabilir. Yapılan açıklamada ücret 1 Euro + vergiler diye açıklansa da diğer bilet fiyatlarına göre bilet daha uygun olmaktadır. Yeni hattın açılışını kutlamak için hazırlanan bu kampanya sayesinde siz de çok para ödemeden yolculuk yapabileceksiniz.