Renault Clio Fiyatları Güncellendi: 2024 Temmuz Listesi

Renault Clio Fiyatları Güncellendi: 2024 Temmuz Listesi
Renault Clio modelinin güncel fiyatlarına dair araştırmalar yapılırken, Renault resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu.

12 Temmuz itibariyle farklı otomobil modellerinin güncel fiyatlarına dair araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, firmalar da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayında da güncel fiyat listeleri ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. Renault tarafından yapılan açıklama ile birlikte Clio modelinin güncel fiyatları belli oldu. Araç almayı ya da satmayı düşünen vatandaşlar da farklı firmaların otomobil modellerinin güncel fiyatlarına ilişkin yaptığı açıklamaları yakından takip ediyorlar.

Renault Clio Fiyatları 2024 Temmuz

Renault’nun resmi internet sitesinde 12 Temmuz itibariyle yer alan listeye göre Clio modelinin güncel fiyatları şöyle:

evolution 1.0 TCe x-tronic 90 hp 1.153.000 ₺
techno esprit alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp 1.281.000 ₺
techno esprit alpine E-Tech full hybrid 145hp 1.547.900 ₺

2024/04/18/renault-clio.jpg

Taşıt Kredisi Temmuz 2024 Faiz Oranları

Renault Clio modelinin güncel fiyatları temmuz ayının ortalarında 1.153.000 TL'den başlarken, 1.547.900 TL seviyesine kadar ulaşıyor. Otomobil almayı veya satmayı düşünen kişiler güncel fiyatları yakından takip ederken, bankaların taşıt kredisi faiz oranları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Temmuz ayının ortalarında taşıt kredisi faiz oranları vade süresi ve kredi tutarı gibi etkenlere bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Bu durumda güncel faiz oranlarına bankaların resmi internet sitelerinden bulunan taşıt kredisi sayfalarından erişilebilir. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun 23 Temmuz Perşembe günü saat 14'te temmuz ayı faiz kararını duyurmasının ardından taşıt kredisi faiz oranlarında değişiklik oluşması halinde de bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel oranlara ilişkin bilgi verecekler.