Sıfır Araçta Büyük Fırsat! Yüzde 100’e Varan Kredi

Sıfır Araçta Büyük Fırsat! Yüzde 100’e Varan Kredi
Sıfır araç almayı düşünen kişiler firmaların güncel fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar.

Temmuz ayının ilk günlerinden itibaren firmalar güncel otomobil fiyatlarına ilişkin resmi internet siteleri üzerinden yayınladıkları listeler ile bilgilendirmede bulunuyorlar. Firmaların güncel otomobil fiyat listeleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, otomobil almayı düşünen kişiler finansman kampanyaları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu çerçevede, 1 Temmuz tarihinde başlayan ve 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan yüzde 100'e varan kredi fırsatı ile ilgili Toyota’nın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı.

2024/03/15/hesap-makinesi-2.jpg

Toyota Kredi Kampanyası

Temmuz ayının ilk gününde başlayan ve son gününe kadar devam edecek olan tüzel ve şahıs şirketleri için araç alımlarında yüzde 100'e varan kredi avantajı Toyota plazalarında sunulacak. Kampanyanın başlamasını ardından detaylar merak edilirken, Toyota’nın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı. Toyota tarafından yapılan açıklamaya göre kampanyanın detayları şöyle:

‘’ALJ Finans tarafından sunulan tüzel müşteriler ve şahıs şirketleri (KKDF muafiyetli) için binek ve hafif ticari araç modellerinde, bireysel müşteriler için hafif ticari araç modellerinde 10.000 TL Peşinat ile %100’e kadar kredi avantajı sunulmaktadır. Kredi başvurusu esnasında ALJ Finans’ın güncel fiyatlama koşulları ve uygulamaları geçerli olacaktır. Kampanya 31/07/2024 tarihine kadar geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Tüketici kredilerindeki tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. kampanya şartlarını değiştirme, durdurma ve iptal etme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Toyota Plazalarda’’