Su Faturalarında YÜZDE 50 İNDİRİM Müjdesi! Resmen Açıklandı

Su Faturalarında YÜZDE 50 İNDİRİM Müjdesi! Resmen Açıklandı
Su faturalarındaki indirimlere dair ağustos ayının ortalarında da belediyeler resmi internet siteleri üzerinden yayınladıkları duyuruları ile bilgilendirmede bulunmaya devam ediyorlar.

Ağustos ayında da ülke genelindeki farklı belediyeler vatandaşlara destek olabilmek için çeşitli projeler hayata geçiriyorlar. Bu kapsamda, dezavantajlı gruptaki bireylere destek olabilmek için su faturalarında indirim ve ödeme kolaylığı gibi seçenekler sunulurken, ülke genelindeki farklı şehirlerde ikamet eden vatandaşlar da belediyelerin güncel desteklerini yakından takip ediyorlar. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin binlerce vatandaşın su faturalarında yüzde 50 indirim yapıldığını duyurmasının ardından detaylar merak konusu olurken, belediye de resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgilendirmede bulundu.

Su Faturalarında Yüzde 50 İndirim

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre 12.716 engelli vatandaşın su faturalarına yüzde 50 indirim imkanı sağlanıyor. Söz konusu indirimin detaylarına ilişkin belediyenin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metninde:

‘’Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gönül belediyeciliği kapsamında ‘özel kardeşlerim’ diyerek daima destek olduğu engelli vatandaşlara su faturalarında yüzde 50 indirim desteği sağlıyor. Başkan Büyükkılıç, 5 yıllık süre içerisinde engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak birbirinden özel projeleri hayata geçirdi. Büyükkılıç’ın ‘özel kardeşlerim’ diyerek daima destek olduğu engelli vatandaşlar, yeni dönemde tüm bu hizmetlerden faydalanmaya devam ederken Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmayı sürdürüyor’’ ifadelerine yer verildi.

su-indirimi.jpg

Belediye Destekleri 2024 Ağustos

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile birlikte binlerce engelliye sunulan yüzde 50 indirimli su faturası imkanının yanı sıra, ülke genelindeki farklı şehirlerde yaşayan vatandaşlar da belediyelerin güncel destek projelerini yakından takip ediyorlar. Su faturasının yanı sıra farklı projeler kapsamında da belediyeler vatandaşlara destekler sunmaya devam ediyorlar. Önümüzdeki süreçlerde yeni destekler hayata geçirildikçe belediyelerin açıklamalarda bulunması beklenirken, desteklere erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de belediyelerin resmi internet sitelerini, sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.