Ziraat Bankası Müşterilerine Bayram Piyangosu Vurdu! 750 TL İade Edilecek

Ziraat Bankası Müşterilerine Bayram Piyangosu Vurdu! 750 TL İade Edilecek
Ziraat Bankası’nın açıklaması ile birlikte Kurban Bayramı’na özel 750 TL bankkart lira sunulan fırsatın detayları belli oldu.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala alışveriş yapmayı düşünen vatandaşlar bankaların güncel kampanyalarını yakından takip ederken, bankalar da fırsatların detaylarına ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu durumda, haziran ayının ilk gününde başlayan ve 20 Haziran tarihine kadar devam edecek olan Kurban Bayramı’na özel kampanya çerçevesinde toplam 750 TL bankkart lira elde edilebilirken, Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bankkart liranın detaylarını merak ediyorlar.

Ziraat Bankası Kurban Bayramı Kampanyası

Ziraat Bankası'nın 1 Haziran tarihinde başlattığı ve 20 Haziran tarihine kadar devam edeceğini belirttiği Kurban Bayramı öncesinde fırsat çerçevesinde her 750 TL ve üzeri alışverişe 75 TL olmak üzere toplam 750 TL bankkart lira sunulacak. Kampanya çerçevesinde Bankkart ile Bankkart anlaşmalı market, giyim, ayakkabı, aksesuar, cafe restaurant sektörlerindeki üye işyerinde Bankkart POS’undan tek seferde yapılacak her 750 TL ve üzeri alışverişe 75 TL olmak üzere toplam 750 TL bankkart lira sağlanırken, fırsattan yararlanabilmek ve Bankkart lira elde etmek isteyen kişilerin Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr'den veya KAZAN750 yazıp 4757’ye SMS göndermesi gerekiyor.

2024/03/15/hesap-makinesi-2.jpg

Ziraat Bankası Güncel Kampanyalar 2024 Haziran

Ziraat Bankası'nın 20 Haziran tarihine kadar devam ettireceği fırsat çerçevesinde Kurban Bayramı’na özel 750 TL bankkart lira elde edilebilirken, haziran ayının ortalarında Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bankkart liraları merak ediyorlar. Haziran ayının ilk günlerinden itibaren Ziraat Bankası belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından güncel fırsata erişilebilir ve detaylı bilgi edinebilir.