23 Nisan Sürprizi: Hatay Depremzedelerine Moral!

23 Nisan Sürprizi: Hatay Depremzedelerine Moral!
Hatay'daki depremzedelere moral vermek için 23 Nisan'da oyuncak ve hediyelerle dolu bir etkinlik düzenlendiğini Karaman İl Müdürü açıkladı.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi, yerel ve ulusal projeleriyle toplumun kalbine dokunmaya devam ediyor. Son olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Hatay'a giden Karaman Gençlik Merkezi, hazırladığı oyuncaklar ve hediyeleri Hatay'daki depremzedelerle buluşturdu.

Etkinliğe Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ve Karaman Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen de katıldı. Toplanan oyuncaklar ve hediyeler depremzedelere dağıtıldı. Ayrıca, Karaman Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü gençler tarafından düzenlenen "Merkezim Her Yerde" faaliyetleri çerçevesinde öğrencilere yüz boyama etkinliği, müzik etkinliği ve çeşitli oyunlarla unutulmaz bir gün yaşatıldı. Program sonunda gönüllü gençler ve gençlik liderleri, depremde hayatını kaybeden vatandaşların mezarlarını ziyaret ederek dualar ettiler.

Hatay'daki depremzedeler ve ailelerine moral vermek amacıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz,“Yaklaşık bir buçuk yıl önce 6 Şubat’ta ülkemizin çok büyük bir bölümünü etkileyen çok acı bir deprem yaşadık. Birçok canımızı kaybettik. Karaman Gençlik Merkezi olarak “Mutluluğa Bir Oyuncakta Sen Ver” projesi kapsamında bizlerde bu özel günde böyle bir dayanışma örneği göstermek istedik. Proje kapsamında gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimiz ile birlikte topladığımız oyuncakları ve hazırlanan hediyeleri depremzede öğrencilerimizle buluşturduk. Çeşitli oyunlar oynayarak onların yüzlerinde bir nebze olsun tebessüm bırakmak istedik. Bu kampanya da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah memleketimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.“ dedi.