Ereğli'yi il yapacak olan Oprukçu'ya müthiş ilgi var

Ereğli'yi il yapacak olan Oprukçu'ya müthiş ilgi var
Ereğli'nin mevcut belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu gittiği her yerde müthiş ilgi ile karşılaşıyor.
Son 5 yıldır Ereğli'nin il olması için gerekli bütün hazırları tamamlayan Başkan Oprukçu, Ankara'dan sözü alırken İlçe halkına da söz vermişti.
Ereğli halkının İl olma hayalini gerçekleştirecek olan Hüseyin Oprukçu, vatandaşlardan da rekor sayılacak ilgi ve destek görüyor.
 
Hüseyin Oprukçu daha önce yaptığı bir konuşmasında; " Artık İlçe Belediye Başkanı olarak anılmak istemiyor. Ereğli'nin İl olması için tüm gücümüzle çalıştık ve fazlasıyla hak ediyoruz. Ereğli'nin il olması için bana son bir fırsat verin ki, Ereğli'nin teminatı olan çocuklarımıza güzel bir emanet bırakalım." demişti.
 
Başkan Oprukçu'nun bu isteği halk tarafından kabul gördüğü seçim sürecinde kendini göstermeye başladı.
 
 
Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkan Vekili Mehmet Tunç, Ereğli Hızarcılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Başkanı Metin Aydın, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları, Oda Başkanları ile birlikte Marangozlar Odası ve Marangozlar sanayi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dilediler.
 
“HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEK, EREĞLİ’MİZİN DESTEĞİ İLE ŞEREF BULACAĞIM”
 
Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Başkan Oprukçu: “Marangozlar Odası Başkanımız Sayın Metin Aydın ve esnaflarımıza yakın ilgileri, alakaları için teşekkür ediyorum. Çalışanın, üretenin ve hemşerilerimize hizmet verenin her zaman yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Birliğin gücüyle Ereğli'mizde muhteşem bir geleceği inşa edeceğiz, Allah'ın izniyle Cumhurun gücüyle hep birlikte başaracağız. Vakfettiğimiz bir ömrümüz var şerefle ve hizmetle tamamlama derdindeyiz. Duadan, Allah rızasından gayrı bir muradımız yok. Şehr-i Emin sıfatına, Cumhur İttifakı’nın her iki bileşeni yani ne AK Partimiz ne Milliyetçi Hareket Partimiz halel getirecek ne duruşumuz, davranışımız ve söylemimiz olmadı. Biz de mahcup olmamak için Ereğli'mizin her köşesine hizmet etmek için canla başla çalıştık. Hizmet etmeye devam edecek, Ereğli’mizin desteği ile şeref bulacağım. Cumhur İttifakı’na yakışır bir oy oranıyla seçilmek istiyorum. Bu seçim Ereğli'nin seçimi. Ereğli, huzur şehri Vilayet Ereğli olsun istiyorum. Biz; bir ve beraber olmaya mecbur değil, mahkumuz. Huzur şehri Vilayet Ereğli’yi de inşallah beraber inşa edeceğiz. Allah'ın izniyle birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.