Oprukçu'ya her yerde sevgi seli

Oprukçu'ya her yerde sevgi seli
Bahçeli, Özgürler, Gökteme Mahalleleri Cumhur İttifakı’yla Bir Olacak, İri Olacak, Diri Olacak...
Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkan Vekili Serdal Kiraz, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ile birlikte Bahçeli, Özgürler, Göktöme Mahallelerini ziyaret ettiler.
 
“İNŞALLAH 31 MART’TA HÜSEYİN BAŞKAN BELEDİYE BAŞKANI OLACAK, SİZLERE FASILASIZ HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEK”
 
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “Hüseyin Başkan sizlerin abisi, Hüseyin Başkan bizim abimiz, Hüseyin Başkanı her zaman bağrınıza bastınız. İnşallah 31 Mart’ta Hüseyin Başkan Belediye Başkanı olacak, sizlere fasılasız hizmet etmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.
 
“31 MART’TA YEREL SEÇİMLERDE HÜSEYİN BAŞKANIMIZA DESTEK OLMANIZI İSTİYORUM”
 
Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir: “31 Mart’ta Yerel Seçimlerde Hüseyin Başkanımıza destek olmanızı istiyorum. Eminim ki bize bu konuda elinizden geldiğince destek vereceksiniz. O yüzden hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 
“ÜÇ AYLARDA DA ÜÇ HİLALİN ALTINA MÜHÜR BASMAK HAKİKATEN ŞEREFLİ BİR İŞ OLUR”
 
Ziyaretler sırasında konuşma yapan Başkan Oprukçu: “Huzur şehri Vilayet Ereğli’yi inşa etme gayreti içerisindeyiz. Ereğli huzuru yakalasın istiyoruz. Aldığımız sözlerimiz var, bu sözlerin takip edilmesi çok önemli. Ereğli kucaklaşsın, bir ve beraber olalım inşallah başaralım istiyoruz. Ülkemizin, milletimizin, devletimizin ama özel de Ereğli’nin kara sevdalısı olduğumu biliyorsunuz. Cumhur İttifakının, Ak Partimizle Milliyetçi Hareket Partimizin ortak adayı olarak geldim. Büyük Birlik Partimizde bize Ereğli’de destek veriyor, Allah razı olsun. Benim vakfettiğim bir ömrüm var, ömrümü şerefle ve hizmetle tamamlama derdindeyim. Bir şeyi çok arzu ediyorum, Ereğli vilayet olsun istiyorum, vilayet olmasıyla ilgili Devlet Bahçeli Bey’in sözü var. Örnek bir birlik ve beraberliği sergileyerek, el birliğiyle gönül birliğiyle Allah’ın izniyle Ereğli’yi, Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzyılının en güçlü, en kalkınmış vilayeti yapmaya da kararlıyız. Hacı Bektaşi Veli’nin buyurduğu gibi gelin canlar bir olalım, iri olalım, diri olalım istiyorum bütün derdimiz bu. Üç aylarda da üç hilalin altına mühür basmak hakikaten şerefli bir iş olur. İnsanımız aç, açık, işsiz kalmasın diye çırpındığım günleri hala devam ettiriyorum, çırpınıyorum. Birliğin olduğu bir atmosferde halin yeri geldi, küçük sanayi sitesinin yeri geldi. Hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.