Han Kardeşlere Karaman FK Yetim Kalmasın Konuşması

Han Kardeşlere Karaman FK Yetim Kalmasın Konuşması
KAREV Başkanı Veli Bozkır, Karaman FK Başkanı Süleyman Han'a kararını yeniden değerlendirme ve yeni bir başlangıç yapma çağrısında bulundu.

KAREV Başkanı Veli Bozkır, Karaman FK Başkanı Süleyman Han'ın yönetimiyle birlikte istifa kararı aldığını duyurduğu açıklamasının ardından bir inceleme yaparak Han ve Kulüp Yönetiminin bu kararlarını yeniden gözden geçirmelerini ve Karaman FK'nın yetim kalmamasını istedi.

Bozkır, "Mehmet Ali Han ve Süleyman Han kardeşler olarak 3. Ligde uçurumun eşiğinden aldığınız kulübümüzü büyük özveri ve fedakarlıkla ikinci lige taşıdınız. Gurbette ve şehrimizde bizleri büyük bir sevince boğdunuz. Özverili çabanız ve katkılarınız için çok teşekkür ederiz. 2.ligde Mehmet Ali Han'ın istifa etmesiyle Süleyman Han yalnız yola devam etti. Tüm yük omuzunda büyük bir azim ve önemli stratejik kararlar alarak Karaman FK yı 2. Ligde ilk yıl olması ve güçlü rakipler olmasına rağmen takımımızın iyi bir noktada yoluna devam etmesini sağladınız. Buraya kadar her şey güzel. Bu süre zarfında gurbetten izlediğimiz kadarıyla, spora gönül vermiş eski bir hakem olarak bazı tutum ve davranışları doğru bulmadığımı ifade etmek isterim. Spor ve sanat bizim kültürümüz. Bizi biz yapan değerlerimiz, asla siyasete alet edilmemeli. Karaman belediyesinin asıl sahibi Karaman Spor olan tesislerden kulübü çıkarması doğru değil. Aradaki kırgınlığın ortadan kaldırılması için bizzat çaba sarf ettim ancak sonuç alamadık. Futbol kulübümüz Karaman'ın Futbol kulübü olarak partiler üstü noktada tüm kesimler tarafından sevilmekte ve desteklenmektedir. Seçim sonuçları siyasi partilerin sorunu. Kim kazanmış kim kaybetmiş bizim çok da ilgilendirmez. Biz Karamanımıza sahip çıkan hizmet eden dürüst, üretken başkanları baştacı eder teşekkür ederiz. Şehir hepimizin ortak değeri olduğu gibi Karaman FK da hepimizin ortak değeridir. Kulüp olarak şu siyasi parti kazanırsa yoluma devam ederim açıklaması da yanlış. Seçim bitti özellikle kendi çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen şehre zarar verenlerin eline fırsat vermemeliyiz. Bu çıkar grupları şahsıma yönelik olarakta seviyesizce ve ahlaksızca saldırılarda bulunmuşlardır. Bunların amacı bulanık suda balık avlamak. Kulüp yönetimi olarak sizleri de asılsız iddialar ile yıprattılar. Çok zor bir süreci yönetiyorsunuz. Bir yanda harcamış ve harcamakta olduğunu ciddi bir bütçe, diğer yanda yapılan haksızlıklar. Değerli dostum Süleyman başkan ve yönetim kurulundan tüm bunları bir kenara bırakıp yeni bir sayfa açmanızı ve istifa kararınızı gözden geçirmenizi istirham ediyorum. Ben tarafları biraraya getirip ortak bir yol bulunması için hazır olduğumu belirtmek isterim" dedi.