Mehmet Ali Han birlik mesajı verdi.

Mehmet Ali Han birlik mesajı verdi.
KaramanFK eski Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, Iğdır Maçında Misafirperverliği gösterilmesi gerektiğini söyledi.
KaramanFK’nin eski Onursal Başkanı Mehmet Ali Han bu akşam kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak taraftarlara Iğdır maçında Misafirperver olmamız gerektiğini söyledi.
 
Yaptığı paylaşımın şahsi düşüncesi olduğunun altını çizen Mehmet Ali Han; “ Başta belirtmeliyim ki, Mehmet Ali Han olarak kendi düşüncelerimi yazıyorum.
1. Sosyal medyadan edindiğim bilgilere göre, Karaman Futbol Kulübü'ne Anı Bisküvi tarafından yapılan göğüs reklamı sponsorluğu nedeniyle Sayın Kemal Boynukalın ve Anı Bisküvi ailesine teşekkür etmek isterim. Kemal abi'nin Karaman Futbol Kulübü'ne sağladığı destek, gerçek bir taraftar olarak takdiri hak ediyor.
 
2. Ancak, yaklaşık yedi ay önce oynadığımız Iğdır-Karaman maçı, maalesef unutulmaz bir hüzün bıraktı. Havaalanından itibaren köprüler üzerinden taşlarla saldırıldık, otobüs camları kırıldı, oyuncularımıza karşı saygısızlık sergilendi. Otel çevresinde yapılan konvoylar ve hakaretler gece boyunca devam etti. Valimizin o dönemde Iğdır Valisi olması da talihsiz bir ayrıntıydı.
3. Bugün, bu tür olumsuz olaylara daha sağlıklı bir yaklaşım sergilemek gerektiğini düşünüyorum. Yanlışa yanlışla cevap vermek yerine, misafirperverliğimizi gösterip onları utandırmak daha etkili olabilir. Yönetici ve oyuncularımızla misafirlik ziyaretleri düzenleyerek olumlu bir atmosfer oluşturabiliriz.
4. Bu vesile ile, Karaman'ı en iyi şekilde temsil etmek adına sayın Valimiz Devlet Erkan'ı zor durumda bırakmamak için birlikte çalışalım.
5. O günkü olumsuz olaylara en iyi cevap, stadı tıklım tıklım doldurarak kötü tezahüratlardan kaçınıp, 90 dakika boyunca sportif bir şekilde takımımıza destek vermek olacaktır." dedi.