Mersin Turnuvalarında Zafer: Karamanlı Sporcular Altınları Kapıyor!

Mersin Turnuvalarında Zafer: Karamanlı Sporcular Altınları Kapıyor!
Karamanlı sporcular, Mersin'deki turnuvalarda büyük başarı elde ederek altın madalyaları kazandı, şehri gururlandırdı.

Karaman ekibi, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun 2024 faaliyet programında planlanan Havalı Silahlar ve Trap 1. Bölgesel Egemenlik Kupası yarışmalarına, antrenörler Mehmet Aydın ve Ahmet Balkancı rehberliğinde katıldı. Mersin'in ev sahipliğinde düzenlenen bu yarışmalarda Karaman ekibi her iki disiplinde de başarılı bir performans sergileyerek madalya kürsüsünde yer aldı. İlk gün gerçekleştirilen Havalı Silahlar Bölgesel Egemenlik Kupası'nda, Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Muhammet Mustafa Özanlayan büyük erkekler kategorisinde altın madalya kazandı ve Türkiye finali için baraj puanını geçti. Aynı şekilde, genç kızlar kategorisinde yarışan Erva Sayma da Karaman ekibinden olup Türkiye baraj puanını geçerek finallere katılma hakkı elde etti.

mersin.jpg

İkinci günün trap kategorisinde yarışan Karaman ekibi, yıldız erkeklerde Mehmet Emin Toker ve genç kızlarda Ceyda Özler ile birinci olarak altın madalya kazandı. Yıldız erkeklerde Salim Efe Seyhan ise gümüş madalyanın sahibi oldu. Genç erkekler kategorisinde ise Abdulsamet Bağcı turnuvayı beşinci sırada tamamlayarak başarılı bir performans sergiledi.

Mersin’de düzenlenen turnuvalarda başarılı olan sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz,“Mersin’de düzenlenen havalı silahlar ve trap yarışmalarında ilimizi temsil eden sporcularımız gösterdikleri performans ile madalya kürsüsünde yer almasını bildiler. Sporcularımızı göstermiş oldukları gayret ve başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandırdılar. Antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyor, Türkiye finallerinde başarılar diliyorum.” dedi.