Mevlüt Akgün’den KaramanFK ye tam destek

Mevlüt Akgün’den KaramanFK ye tam destek
AK Parti Başkan Adayı Mevlüt Akgün, Bugün Karaman Futbol Kulübünü ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, halkla kucaklaşma çalışmaların başlatırken ilk ziyaretlerinden biri de Karaman Futbol Kulübü oldu.
Kulüp yöneticileriyle bir araya gelen Mevlüt Akgün sorunları dinleyerek çözüm yolları hakkında istişarelerde bulundu.
 
Anadolu takımlarının genel anlamda en çok maddi sıkıntılar yaşadığını belirten Mevlüt Akgün; “Ben Sporu seven ve destekleyen biriyim, Siyasetten sonra en çok ilgi gösterdiğim bir alandır. Tabii dediğim gibi Siyasetin içerisinde olduğum için Futbol takımlarının en çok hangi sorunlarla uğraştığını da iyi biliyorum. Özellikle Anadolu takımları genel anlamda hep maddi sıkıntılar çekiyor. Bu nokta da Karaman Futbol kulübünün de bazı sıkıntılar yaşadığını biliyorum.
 
Öncelikle KaramanFK’yi 2. Lige taşıyan ve her zaman taşın altına elini koyan Eski Onursal Başkanımız Mehmet Ali Han’a, Şimdiki Başkanımız Süleyman Han’a ve Başkan Yardımcımız Ramazan Aygündüz’e özellikle teşekkür ediyorum.
 
Futbol sever biri olarak diyorum ki; Bu takım hepimizin takımı, Burası sadece 3 kişinin omuzlayacağı bir yer değildir. Hepimiz bu taşın altına elimizi koyacağız. Allan nasip eder ve göreve geldiğimiz de herkes görecek ki, Karaman Futbolu tarihin en büyük desteğini alacak. Gerek Belediyemizin yasal çerçeve içerisindeki destekleri, gerekse öncülük yapacağım organizasyonlar neticesinde Karaman Futboluna tarihin en büyük maddi destek ve coşkusunu yaşatacağız.” Dedi.
 
KARAMAN STATINI SÜPER LİGLER İÇİN YAPTIK
 
Karaman’ın yeni stadını boşuna yapmadıklarını söyleyen Mevlüt Akgün; “Arkadaşlar biliyorsunuz ki, Karaman’ın yeni stadını sayın Cumhurbaşkanımızın Karaman’a verdiği önemden dolayı AK Parti’nin yaptığı bir hizmettir. Biz stadı boşuna yapmadık. Bu statlar taraftarların coşkusuyla inlemeli. Tabii bu nasıl olacak? Ancak Karaman Futbol Kulübünün başarısı ile olabilir. Daha düne kadar BAL liginde bocalayan bir kulüp bugün 2. Lig’de mücadele ediyor. Biz Süper Lig’leri hayal ediyoruz.
 
Biz sadece Türkiye’nin değil Dünya takımlarının bile buraya gelmesini istiyoruz. Bundan dolayı maddi sıkıntıyı aşmış ve başarıları kovalayan bir KaramanFK’yi hayal etmeliyiz. Bunu hedefimize alıp kafamızı buna çalıştırmalıyız. Halkımıza ve Taraftarlarımıza AK Parti sözü veriyorum, Mevlüt Akgün sözü veriyorum. Karaman Futbol Kulübü başta olmak üzere diğer amatör takımlarda tarihin en büyük desteğini görecek.” Dedi.
 
AK Parti adayı Mevlüt Akgün'ün ziyaretinden çok memnun olduğun belirten KaramanFK Başkan Yardımcısı Ramazan Aygündüz, Mevlüt Akgün'e isminin yazıldığı 70 numaralı formayı hediye etti.