Süleyman Han'dan Açıklama

Süleyman Han'dan Açıklama
Karaman Taraftarı Misafirperverliğini Gösterecektir
Büyük Karaman FK Taraftarları,
 
Geçen sene Iğdır'da yaşadığımız olumsuz olaylar ülkemiz ve futbol adına üzücü bir deneyim ve kara bir gündü. Yaşadığımız bu olayların üzüntüsü ve acısı hala içimizdedir. Yaşadığımız o günü, kazanmak uğruna yapılan futbol dışı şiddet olaylarını, hiç bir zaman unutmayacağız ve her mecrada dile getirmeye devam edeceğiz.
 
Ancak unutulmaması gereken bir gerçek var ki biz Karamanlıyız, Atatürk’ün Ata yurdunun çocukları, Yunus Emre’nin torunlarıyız. Yunus Emrenin dediği gibi “biz kimseye kin tutmayız, kamu alem birdir bize”. Çarşamba günü bu bilinçle tribünde yerimizi alarak Futbolun sevgi ve saygının birleştirici gücü olduğunu unutmayalım, bu değerlere sadık kalalım.
 
Karamana gelen Iğdırlı futbolcu kardeşlerimiz ve yönetimi bizlerin misafiridir her zaman olduğu gibi onları da en güzel şekilde ağırlayacağımızdan hiç kuşkuları olmasın.
 
Sevgili Karaman FK taraftarı! İçiniz rahat olsun, Çarşamba günü takımımız sahada elinden gelenin en iyisini yaparak zaferi Karaman’a kazandıracak ve bir kez daha bizleri gururlandıracaktır. Biz gücümüzü sevgimizden ve birlikteliğimizden alan bir kulübüz ve bunu da en iyi şekilde göstereceğiz. Unutmayalım ki futbolda kazanmak önemli, ancak nasıl kazandığınız da bir o kadar değerlidir.
 
Hep birlikte, sevgi, saygı, ve futbolun gücüyle Çarşamba günü tribünleri doldurmaya ve galibiyet coşkusunu beraber yaşamaya davet ediyorum.
 
Saygılarımla,
 
Süleyman Han