Toplumsal Dayanışma: Köy Halkının Yağmur Duasıyla Birlikte Güçlenmesi

Toplumsal Dayanışma: Köy Halkının Yağmur Duasıyla Birlikte Güçlenmesi
Köy halkı, yağmurun yağması için dualar etti; Muhtar Mustafa Küçükkara, toplumsal dayanışmanın güçlenmesine katkı sağladığını vurguladı.

Davete Güneysınır Kaymakamı Canan Yılmaz, Güneysınır Belediye Başkanı Mehmet Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ali Demir, İlçe Jandarma Komutanı ve köylüler katıldı.

Köyün yaşlılarından gençlerine, kadınlarından çocuklarına kadar tüm köylüler, yağmurun yağması ve bereketin gelmesi için dualar etti. Köy muhtarı Mustafa Küçükkara bu tür etkinliklerin toplumun dayanışmasını ve birliğini güçlendirdiğini belirterek, köylülerin yağmur duasına gösterdiği katılımın önemli olduğunu vurguladı.

dua.jpeg

Köy Muhtarı Mustafa Küçükkara, "Bugünkü gerçekleştirdiğimiz yağmur duasında, maddi, manevi ve emeğinizi esirgemeyen siz değerli kardeşlerimize, gösterdiğiniz ilgi ve alaka için hepinize teşekkür ederiz. Allah C.C. yardımlarımızı kabul etsin. Bardas Köyü'ne yakışır şekilde birlikte bir yağmur duasını daha gerçekleştirdik. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bol yağmurlu ve bereketli yıllar dileriz. Her şey gönlünüzce olsun." dedi.