Zirvede Yerini Korudu

Zirvede Yerini Korudu
Karaman'ın Gururu Gökmen Arıkan Yine Zirvede
KARAMAN’IN GURURU GÖRKEM ARIKAN YİNE ZİRVEDE
 
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi sporcularından Görkem Arıkan, Bursa’da düzenlenen olimpik deneme yarışlarında 1.92’lik derecesiyle sezona harika bir başlangıç yaptı.
 
Karaman’ın son zamanlarda atletizm branşında yetiştirdiği en iyi sporcular arasında yer alan Görkem Arıkan, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Bursa’da düzenlenen olimpik deneme yarışları yüksek atlama branşında 1.92 atlayarak 2020 yılından bu yana yaş grubunda en iyi atlayışı gerçekleştirerek zirvede kalmayı korudu.
 
Olimpik deneme yarışlarında elde ettiği dereceden dolayı mutlu olduğunu belirten Arıkan, “Sezonun ilk yarışı olmasına rağmen güzel bir yarışı geride bıraktık. Şuan ki ilk hedefim 2024 Şubat ayında yapılacak U18 Salon Atletizm Şampiyonası’nda zirvede yer alarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmek. Hazırlık dönemi antrenmanlarım gayet güzel gidiyor ve asıl hedefim olan Balkan ve Avrupa Şampiyonaları baraj derecelerine odaklanarak motive olmaya devam ediyorum. Çünkü hayalim bu yarışmalarda katılarak altın madalya kazanmak ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak” diye konuştu.
 
Bursa’da düzenlenen olimpik deneme yarışlarında Görkem Arıkan’ın yüksek atlama branşında 1.92’lik derecesinden dolayı mutlu olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise başarılı sporcu Arıkan ve antrenörü Katman’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.