Aksaray Belediyesi'nden Yeni Bir Hizmet

Aksaray Belediyesi'nden Yeni Bir Hizmet
Aksaray Belediyesi'nin Atatürk Parkı, 11 bin metrekarelik geniş alanıyla vatandaşların ilgisini çekiyor. Bin 819 metrelik yürüyüş yolu ve çeşitli aktivite alanlarıyla park, düzenli bakım çalışmalarıyla da güvenliği sağlanıyor.

Aksaray Belediyesi tarafından "Aksaray’a Değer" mottosuyla inşa edilen Atatürk Parkı, 11 bin metrekarelik geniş bir alana sahip ve vatandaşların ilgisini çekiyor. Park, her yaştan vatandaş tarafından çeşitli amaçlarla kullanılıyor. Parkta bulunan bin 819 metrelik yürüyüş yolu, özellikle spor yapmak isteyenler için tercih ediliyor.

Aksaray'daki Atatürk Parkı Vatandaşların İlgisini Çekiyor

Aksaray Belediyesi ekipleri, parkı kullanan çocuk ve yetişkinlerin güvenliği için düzenli bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar düzenli olarak bakım ve onarımdan geçiriliyor.

Aksaray Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, parkın birçok aktivite için ideal bir ortam sunduğu vurgulanarak, "Parkımızın bakım ve onarımını yaparak sizlerin hizmetine hazırlıyoruz" denildi.