Anadolu Gençlik'ten Mekke'nin fethi programı
Merhum Erbakan'ın emaneti olan ve Milli Görüş'ün motoru dediği Anadolu Gençlik Derneğinin her sene geleneksel olarak düzenlediği Mekke'nin fethi programı bu senede aynı coşku ile kutlanacak.
31 Aralık Cumartesi akşamı Kapalı Spor salonunda düzenlenecek olan programda Grup yürüyüş birde konser verecek. EHAD Genel Başkanı Harun Aytaç'ın konuşmacı olarak katılacağı programda Okullar arasında yapılan Siyer-i Nebi yarışmasının ödülleride verilecek. Dolu dolu geçecek olan programda Sinevziyon gösterisinin yanı sıra Umre çekilişide yapılacak.
Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şube Başkanı Şahabettin Gezen haber sitemize yaptığı açıklamada; " 31 Aralık gecesi yani 2016'yı 2017'ye bağlayan gecede Resurullah efendimizin mübarek fethi olan Mekke'nin Fethini büyük bir coşku ile kutlayacağız. Bütün Karaman'lı hemşerilerimizi programa davet ediyoruz." dedi.