Aston Villa, Hull City'den Jaden Philogene’i Yeniden Kadrosuna Kattı

Aston Villa, Hull City'den Jaden Philogene’i Yeniden Kadrosuna Kattı
Hull City'de geçen sezon sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Jaden Philogene, Premier Lig temsilcisi Aston Villa'ya transfer oldu.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City’de geçen sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Jaden Philogene’in yeni adresi belli oldu. Premier Lig temsilcisi Aston Villa, altyapısından yetişen 22 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusunu yeniden kadrosuna kattı.

Jaden Philogene Hull City'den Aston Villa'ya Transfer Oldu

Philogene, transferin ardından Aston Villa'nın resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Harika bir duygu, sanki evimdeymişim gibi hissediyorum. Unai Emery ile yüz yüze görüştük ve oyun sürem hakkında çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Geçen yıl sezon öncesi burada olduğumda iyi iş çıkardığımı ve bu sefer şans bulacağımı söyledi. Bu, bana ve nasıl oynadığıma da bağlı. Umarım en iyi oyunumu sergileyebilir, maç süresi alabilir ve bunu taraftarların önünde başarabilirim. Hull’da yaptıklarımı Villa Park’ta da yapmak istiyorum. Küçük bir çocukken Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyordum. Her zaman orada olmak istedim ve işte buradayım" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Hull City formasıyla Championship’te 32 maçta 12 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Philogene, transfer döneminde birçok kulüp ile anılmıştı.