Emeklilere 5000 TL Ödenecek! Temmuzda Başvurular Başladı

Emeklilere 5000 TL Ödenecek! Temmuzda Başvurular Başladı
Temmuz ayının ortalarına doğru ilerlerken emeklilere sağlanacak olan desteklere ilişkin yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Temmuz ayının ilk günlerinde milyonlarca emeklinin maaşları belli olmuştu. SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklisinin maaşlarında gerçekleşecek olan artışın haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından netlik kazanması ile birlikte zamlı maaş ödemelerine ilişkin heyecanlı bekleyiş başlarken, ülke genelindeki farklı şehirlerde ikamet eden emekliler de belediyelerin güncel destek programlarını yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayında da emeklilere sağlanacak olan desteklere ilişkin belediyeler resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile kamuoyunu aydınlatıyorlar.

Emeklilere Pazar Yardımı

Emeklilere maddi destek sağlayabilmek için temmuz ayında da ülke genelindeki farklı belediyeler çeşitli programlar hayata geçiriyorlar. Bu çerçevede, Şişli Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Şişli'de ikamet eden emekliler için 5000 TL'lik pazar alışverişi desteği başvuruları başladı. 9 Temmuz tarihinde başvurular başlarken, söz konusu başvurular 20 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Emeklilere sağlanacak olan pazar alışverişi desteğine ilişkin Şişli Belediyesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Şişli’de ikamet eden emeklilerimiz için 5 bin TL Pazar Alışveriş Desteği başladı. Emeklilerimizi ekonomik zorluklar karşısında çaresiz bırakmayacak, eşit koşulları sağlamak için çalışacağız’’ ifadelerine yer verildi.

2024/03/15/destek-turk-lirasi.jpg

Emeklilere Destek Ödemeleri 2024 Temmuz

Şişli Belediyesi 5000 TL'lik pazar alışverişi desteğinin detaylarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı şehirlerde yaşayan emekliler de belediyelerin güncel desteklerini yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi temmuz ayında da belediyeler güncel destek programlarına ilişkin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunacaklar. Temmuz ayının son günlerine kadar sağlanacak olan desteklere erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler belediyelerin resmi internet sitelerini ya da sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.