Her Şehide Bir Yasin, Hedef 253 BiN
Konya Erdemli Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü tarafından Çanakkale savaşlarının yıldönümünde “HER ŞEHİDE BİR YASİN, HEDEF 253BİN” sloganıyla başlattığı ve Karaman organizasyonunu Atak Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü yaptığı Proje kapsamında şehit dedelerimizin hepsi için ayrı ayrı birer Yasin-i Şerif okunarak 22 – 26 Nisan 2016 tarihlerinde şehitlerimizin başucunda yapılacak olan “Dedeciğim Ben Geldim” temalı Türkiye İzcilik Federasyonu Çanakkale Milli Bilinç Kampında dedelerimize hediye edilecektir.
Her yıl Türkiye İzcilik Federasyonunca düzenlenen “Dedeciğim Ben Geldim” Milli Bilinç Kampına düzenli olarak katılan kulübümüz bütün Karaman Halkını bu projeye destek vermeye, Çanakkale savaşlarını ve orada şehit olan dedelerimizi hatırlamaya davet ediyoruz.
7’den 70’e herkesin katılabildiği kampanyada, okunan Yasini Şerif’lerinwww.253binyasin.com adresindeki forma kaydedilmesi yeterli olacaktır.