Honda Civic Fiyatları! Temmuza Saatler Kala Güncel Liste

Honda Civic Fiyatları! Temmuza Saatler Kala Güncel Liste
Haziran ayının son günü itibariyle Honda Civic modelinin güncel fiyatları ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor.

Temmuz ayı öncesinde otomobil sahibi olmayı düşünen kişiler firmaların güncel fiyatlarını yakından takip ederken, Honda Civic modelinin fiyatları da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, Honda da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı listeleri ile güncel fiyatlara ilişkin düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Haziran ayının son gününde Honda'nın resmi internet sitesinde yer alan liste ile birlikte Civic modelinin fiyatları belli oldu.

Honda Civic Haziran 2024 Fiyatları

30 Haziran itibariyle Honda’nın resmi internet sitesinde yer alan listeye göre Civic modelinin tavsiye edilen kampanyalı satış fiyatları şöyle:

1.5 L VTEC Turbo ECO Otomatik Elegance+: 1.690.000 TL
1.5 L VTEC Turbo ECO Otomatik Executive+: 1.733.000 TL

civic-modeli.jpg

Araba Fiyatları Temmuzda Değişecek Mi?

Haziran ayının son gününde Honda Civic modelinin fiyatları 1.690.000 TL ile 1.733.000 TL arasında değişkenlik gösterirken, otomobil almayı düşünen vatandaşlar da temmuz ayında fiyatlarda herhangi bir farklılık olup olmayacağını merak ediyorlar. Otomobil fiyatları döviz kurundan küresel ve bölgesel farklı pek çok etkine göre değişkenlik gösterebildiği için temmuz ayının ilk günlerinde de firmaların resmi internet siteleri üzerinden güncel fiyatlara ilişkin bilgilendirmede bulunması bekleniyor. Bu çerçevede, temmuz ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi güncel listelere ilişkin yapılacak açıklamalar vatandaşlar tarafından yakından takip edilecek.