Karamanlı Sporcular Avrupa Kuraş Şampiyonasında Altın ve Gümüş Madalyalarla Parladı

Karamanlı Sporcular Avrupa Kuraş Şampiyonasında Altın ve Gümüş Madalyalarla Parladı
Karamanlı kuraşçılar, Avrupa Kuraş Şampiyonası'nda altın ve gümüş madalyalar kazanarak büyük bir başarı elde ettiler. İl Müdürü Mustafa Karadeniz, sporcuların bu başarısıyla gurur duyduklarını ifade etti.

Avrupa Kuraş Şampiyonasında Karamanlı Sporcular Başarılarıyla Gururlandı

Edirne’de düzenlenen Avrupa Kuraş Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı'nda yer alan Karamanlı sporcular, büyük başarı elde etti. Yiğit Özmen, Ayşenur Keskin, İbrahim Sağlamçelik, Hacı Mustafa Karadağ, Hüseyin Peşkir, Hüseyin Serper ve Ebru Atabay, performanslarıyla Karaman'ın gururu oldu.
Edirne Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda gerçekleşen 2 günlük şampiyonada, Yiğit Özmen 73 kilo ümitler kategorisinde altın madalya kazanırken, Ayşenur Keskin +70 kiloda, İbrahim Sağlamçelik +90 kiloda altın madalya kazandı. Hacı Mustafa Karadağ ise +90 kiloda gümüş madalya elde etti ve Hüseyin Peşkir +100 kilo gençler kategorisinde altın madalya kazandı. Hüseyin Serper 66 kiloda gümüş madalya alırken, Ebru Atabay ise +78 kilo büyük kadınlar kategorisinde altın madalya kazandı. Karamanlı sporcuların bu büyük başarısı Karaman'da büyük sevinçle karşılandı.

Avrupa Kuraş Şampiyonasında Karamanlı kuraşçıların başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, “Edirne’de 16 ülkeden 221 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonada ilimizden 7 sporcumuz kuraş milli takımına davet edilmişti. 2 gün süren şampiyonada sporcuların ortaya koydukları performansla 5 altın ve 2 gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar. Sporcularımızın bu başarısı ise bizler için gurur kaynağı oldu. Sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.” dedi.