Kılıçdaroğlu, Şerafettin Bahadır'a Yapılan Saldırıyı Kınadı: 'Alçakça Bir Eylem

Kılıçdaroğlu, Şerafettin Bahadır'a Yapılan Saldırıyı Kınadı: 'Alçakça Bir Eylem
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri Pınarbaşı Belediye Meclis Üyesi Şerafettin Bahadır'a yapılan saldırıyı sert bir şekilde kınadı, olayı "alçakça" olarak niteledi.

CHP mensubu Şerafettin Bahadır, dün akşam Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde silahlı bir saldırıya maruz kaldı. Saldırgan, Bahadır'a saldırdıktan sonra gözaltına alındı.

Saldırı sonrası CHP'nin 7. Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Bahadır'ın silahlı saldırıya maruz kalmasını kınayarak şu sözlere yer verdi: "Kayseri Pınarbaşı Belediyesi meclis üyemiz Şerafettin Bahadır'a yapılan alçak saldırıyı lanetliyorum. Siyaseti suç alanına çevirmeye çalışan çeteler ve onların siyasi uzantıları, şunu iyi bilsin; Onların baskıları ve korkutma çabalarına karşı, her zaman hukuk zemininde mücadele edeceğiz. Şerafettin Bey'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Pınarbaşı ilçemizde, milletimizin kamplaşma tuzağından uzak durmasını ve partililerimizin sükunet içerisinde kalmasını rica ediyorum. Adli makamlarca başlatılan sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.