Şanlıurfa'da Patlama 27 kişi ölü 100 yaralı var
Yayınlanma:
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir patlama meydana geldi. Patlamada en az 27 kişi hayatını kaybederken, yaklaşık 100 kişi de yaralandı.
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, Amara Kültür Merkezi yakınlarında, bir basın açıklaması sırasında meydana gelen patlamada en az 27 kişi hayatını kaybederken, yaklaşık 100 kişi de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Patlama, Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu mensuplarının Kobani'yle ilgili açıklama yaptığı sırada meydana geldiği bildirildi. Patlamanın sebebinin intihar saldırısı olabileceği belirtildi. Suruç kaymakamı da intihar saldırısı ihtimalinin olabileceğini kaydetti. Polis ve asker, patlamanın meydana geldiği alanda güvenlik koridoru oluşturdu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Gündem