Başkan Oprukçu Camikebir Mahallesine Yeni Muhtarlık Binası Kazandırdı

Başkan Oprukçu Camikebir Mahallesine Yeni Muhtarlık Binası Kazandırdı
Başkan Oprukçu Camikebir Mahallesine Yeni Muhtarlık Binası Kazandırdı
Ereğli Belediyesi mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Camikebir Mahallesinde ihtiyaç duyulan muhtarlık binasının yapımını tamamladı. Yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Mahalle Muhtarı Mustafa Erdoğan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür etti.
 
“YENİ MUHTARLIK BİNAMIZ HAYIRLI OLSUN”
 
Yeni muhtarlık binasıyla ilgili açıklama yapan Başkan Oprukçu: “Şehrimizin her noktasında hizmetlerimizi bir bir gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu noktada mahalle muhtarlarımızın hizmetlerimizin planlanmasında önemli katkıları var. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını ve hemşerilerimizin taleplerini bizlere ulaştıran, bu manada bizlere destek olan muhtarlarımıza teşekkür ederim. Ayrıca muhtarlık binasının olmadığı bir mahalle bırakmamak için Camikebir Mahallemize kazandırdığımız yeni muhtarlık binamız mahallemize ve mahalle muhtarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
 
 
“EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN”
 
Camikebir Mahalle Muhtarı Mustafa Erdoğan: “Sayın Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya mahallem ve kendi adıma minnettarız. Biberlerimizi de dağıttılar. En büyük başkan bizim başkan. 14 senedir arasattayım, gelen tebligatları gece-gündüz taşıdım. Sağ olsun Başkanımız muhtarlık binamızı yaptırdı. Şu an da onun sayesinde oturuyoruz. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.