Başkan Oprukçu Öğlen Yemeğinde Yol Arkadaşlarıyla Bir Araya Geldi

Başkan Oprukçu Öğlen Yemeğinde Yol Arkadaşlarıyla Bir Araya Geldi
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu öğlen yemeğinde yol arkadaşlarıyla bir araya gelerek bu güne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Akabinde de istişare toplantısı gerçekleştirerek İşçilerine sözleşme müjdesi verdi. Ayrıca tam kadro bir arada olan Ereğli Belediyesi birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Başkan Oprukçu: “56 aydır büyük çoğunluğunuzla yol arkadaşlığı yapıyoruz. Bu yol arkadaşlığımız sürecinde memnun edebildiklerimiz ve edemediklerimiz oldu. Sayanınız seveniniz oldu, bugüne kadar da hepsini de hoşgörüyle ve sabırla karşıladık. Hak teala lütfetsin inşallah yarınlarda da olalım diye samimi bir dileğimiz var. Nihayetinde Huzurlu bir Ereğli’nin huzurlu geleceğini birlikte inşa etmeye devam edelim. Arzumuz çerçevesinde de Milliyetçi Hareket Partimizden aday adaylık başvurumuzu yaptık. Ereğli'de, vilayet Ereğli’nin bir dönem Belediye Başkanlığını yapmak gibi bir arzumuz ve samimi bir dileğimiz var. Bu manada beklentimiz rahmani birçok defa ifade ettiğim gibi nefsim için Ereğli Belediye Başkanlığında oturmadığımı, hatta nefsimi körelttiğimi açık seçik ifade ettiğimi birçoğunuz yaşadınız ve birçoğunuz da görüp tespit ettiniz. Çok net ifade ediyorum kendim için, nefsim için o makamda bir gün oturmam ama şerefle ve hizmetle tamamlamakla mükellef olduğum ömrümün kalanında bir dönem daha vilayet Ereğli'nin Belediye Başkanlığını Huzur şehri Ereğli'yi inşa etmek adına istiyorum ve onun müracaatını yaptım. Bu şehir benim şehrim, sadece benim şehrim değil hepimizin şehridir. Bu şehirde huzur olursa hepimiz huzur buluruz. Değerli çalışma arkadaşlarım sizleri seviyorum. Ereğli'yi çok seviyorum” şeklinde konuştu.
 
BAŞKAN OPRUKÇU’DAN İŞÇİLERİNE SÖZLEŞME MÜJDESİ
 
Başkan Oprukçu: “Hiç kimse, hiç kimseyi kapıya koyma kudretini kendinde bulmasın istiyorum. Belediye’ye aldığımız bütün arkadaşlarımız, kardeşlerimiz emekli oluncaya kadar Belediyemizde çalışsınlar istiyorum. Ağız tadıyla yaşayabileceğiniz, geçiminizi sağlıklı olarak temin edebileceğiniz bir maaş imkanı husule gelir. Akabinde de iş güvenliğiniz sadece sahada çalışma sırasında olmaz yani kapıya koyamayacak hale getirelim ondan sonra biraz daha özgür hissedersiniz. Üyelik müracaatlarının özellikle KHK kapsamında ve şirketimizde çalışan Belediye personelimizin tamamının sendika üyesi olmasını istiyorum. Belediye İş Sendikasının üyesi olsun istiyorum. Akabinde de sözleşmenizi yapalım. Hepiniz Allah'a emanet olun. Sağ olun var olun” ifadeleriyle işçilerine müjdeyi verdi.