CHP'nin adayı Recep Sertçelik'e müthiş ilgi var

CHP'nin adayı Recep Sertçelik'e müthiş ilgi var
CHP'nin sevilen adayı Recep Sertçelik, hakkında tartışma olmayan neredey6se tek aday oldu.

İsminin açıklanmasıyla CHP teşkilatında heyecanı arttıran Recep Sertçelik, Vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

2. İstasyon caddesinde esnafla buluşan CHP'nni Başkan adayı Recep Sertçelik, Mevlüt Akgün ve Savaş Kalaycı'yı hedefine aldı. 
 
Recep Sertçelik yaptığı basın açıklamasında; "Belediye yönetiminden beklentileriyle birlikte, fiyatların günlük değişmesinden, halkın geçim zorluğu içinde olmasından, enflasyon karşısında halkın alım gücünün dibe vurduğundan yakındılar daha çok.Belediyecilik bizden sorulur diyerek, kendilerini en iş bilir ve planlı yönetici, hatta efsane ilan edenlerin; Karaman’ın susuz kalmasında sorumlu kendileri değilmiş gibi üste çıkmaya çalışmalarını ibretle izliyoruz. Senet, açık çek vererek belediye yönetimine gelenlerin, 5 yıllık sürede yaptıklarını Karaman halkı görüyor. Alacaklarını, borçlarını açıklayamadan; hesap veremedikleri halkın adamı olduğunu anlayamıyoruz.
Belediyecilik, insana önem verdiği sürece anlam kazanır. Sosyal olduğu sürece değerli olur. Ayırmadan, ötekileştirmeden tüm şehir halkını kucakladığı zaman güzelleşir. Ve Belediyeci, halkını aldatmadığı zaman efsane olur. Halkına hesap verebildiği sürece halkın adamı olur.
Bizlerin, sosyal demokratların, yaşayan örneklerinde de görüldüğü üzere anlamlı, değerli, güzel bir belediyecilik yapacağımıza inancımız tamdır.
Şaka değil gerçek; sosyal demokrat belediyecilik, 1 Nisan’da Karaman’da.” dedi.