Erhan Çalışkan; Doğalgazı getirdik, daha büyük hizmetler gelecek.

Erhan Çalışkan; Doğalgazı getirdik, daha büyük hizmetler gelecek.
AK Parti’nin Sudurağı Belediye Başkan adayı Erhan Çalışkan’ın beklenenden daha fazla ilgi görmesi rakiplerini de korkutuyor.
Sudurağı Belediyesinde 17 yıl boyunca görev yapan Erhan Çalışkan, Seçim sürecinin başlamasıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
 
Halkın büyük ilgisini gören Erhan Çalışkan; “Doğup büyüdüğüm Sudurağı’nda 17 yıl boyunca vatandaşlarımızın hizmetinde olduk. Şimdi daha büyük hizmetler yapmak için kollarımızı sıvadık ve Başkanlık için halkımızdan destek istiyoruz. Şunu belirtmek istiyorum ki, Halkımızın müthiş ilgisi bizleri çok sevindiriyor. “dedi.
 
SUDURAĞI TARİHİ YATIRIMLAR GÖRECEK
 
AK Parti Hükümetinin Sudurağı’na her zaman hizmet getirdiğinin altını çizen Başkan adayı Erhan Çalışkan; “ Sudurağı AK Parti için önemli bir Beldedir. Geçtiğimiz seçimde Mevcut Başkanımız sayın Derviş Ceyhan Seçimde Doğalgaz’ı getireceğiz sözü vermişti. O dönemde de “Hadi canım Beldeye Doğalgazı nasıl getireceksin, Boş vaadlerde bulunma” diyenler daha sonra Doğalgaz’ın geldiğini görünce hayretler içinde kaldılar. Gerçek Milliyetçilik Seçimde verdiği sözü tutan ve halkına hizmet eden kişilerdir, Kuru vaadler değildir. Ve şimdi tekrar söz veriyoruz Sudurağı büyük yatırımlar alacak. Daha önce belirttiğim gibi Toki evlerinin temellerini atacağız. Bu en basit olanı. Sürprizleri hep beraber yaşayacağız.” Dedi.