AKP İl Başkanının Eşi Edirne Belediyesi'nde Sinir Krizi Geçirdi

AKP İl Başkanının Eşi Edirne Belediyesi'nde Sinir Krizi Geçirdi
Edirne AKP İl Başkanı Belgin İba'nın eşi Nesim İba, belediyeden otel ruhsatı alamayınca sinir krizi geçirip İmar Müdür Vekili Dinçer Asar’ın odasını bastı.

Edirne AKP İl Başkanı Belgin İba'nın eşi Nesim İba, belediyeden otel ruhsatı alamadığı için sinir krizi geçirip, Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Dinçer Asar’ın odasını bastı. İba, Asar’a hakaret ve tehditlerde bulunurken, belindeki kabarıklığı göstererek silahlı tehditte bulundu.

Edirne AKP İl Başkanı İmar ve Şehircilik Müdür Vekilinin Odasını Bastı

Sözcü'den Cem Özkeskin'in haberine göre, Nesim İba'nın bir inşaat şirketi bulunuyor ve 2016’da satın aldığı arsayı öğrenci yurduna dönüştürmüştü. İba, bu yeri otel yapmak istediğinde belediyeye başvurdu, ancak imar planı uygun bulunmadığı için ruhsat verilmedi. Bunun üzerine pansiyon ve konaklama tesisi ruhsatı aldı.

Dinçer Asar, olaydan 1-2 saat sonra suç duyurusunda bulundu. Polislerin Nesim İba’ya müdahale etmediği öne sürülürken, Asar ifadesinde İba’nın sinir krizi geçirdiği anı fırsat bilerek odadan çıktığını ve belediye hemşiresinin İba’yı kontrol ettiğini belirtti. Ertesi gün Edirne Belediyesi, konuyla ilgili kurumsal olarak suç duyurusunda bulundu.