DGS 2024 için ÖSYM'den Önemli Uyarı ve Giriş Belgeleri Erişime Açıldı

DGS 2024 için ÖSYM'den Önemli Uyarı ve Giriş Belgeleri Erişime Açıldı
ÖSYM, 30 Haziran'daki DGS için saat 10.00'dan sonra sınav binalarına girişe izin vermeyeceğini bildirdi. Adaylar, giriş belgelerine https://ais.osym.gov.tr adresinden erişebilirler.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından, 30 Haziran'da gerçekleştirilecek Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2024-DGS) giriş belgeleri erişime açıldı.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren belgeye https://ais.osym.gov.tr internet sitesinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecekler.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 30 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için saat 10.00'dan sonra sınav binalarına girişin kesileceğini duyurdu.

Adaylar, sınavın yapılacağı binalara saat 10.00'dan sonra alınmayacaklar. ÖSYM'nin internet sitesinden (https://ais.osym.gov.tr) TC kimlik numaraları ve aday şifreleriyle giriş yaparak 2024-DGS giriş belgelerine erişebilirler.

sym.jpg