Marketler Bayramda Kaçta Açılıyor? BİM, A101, ŞOK Bayramda Ve Arife Günü Açık Mı?

Marketler Bayramda Kaçta Açılıyor?  BİM, A101, ŞOK Bayramda Ve Arife Günü Açık Mı?
Bayram günleri ve arefe zamanında marketlerin mesai saatleri vatandaşlar arasında sıkça merak ediliyor. Ancak 3 günlük bayram tatilinde marketlerin çalışma saatlerinde herhangi bir değişiklik olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar, marketlerin çalışma saatlerini araştırmaya başladı. Özellikle 9 Nisan Salı günü olan bayram arefesi ve bayram günleri için merak edilen bu konuda, zincir marketlerin çalışma planları önem kazanıyor.

Bilindiği üzere, Ramazan Bayramı bu yıl 10, 11, ve 12 Nisan tarihlerine denk geliyor. Ancak 9 Nisan Salı günü arefe günü olduğundan, vatandaşlar bu gün de dahil olmak üzere marketlerin açık olup olmayacağını ve çalışma saatlerini öğrenmek istiyorlar.

BAYRAMDA MARKETLER AÇIK MI?

Zincir marketlerden biri olan BM market, bayram öncesi ve bayram süresince hizmet vermeye devam edeceğini duyurdu. A101 ve ŞOK Marketler de benzer bir şekilde, bayram öncesi ve bayram süresince müşterilerine hizmet vereceklerini bildirdiler.

AREFE GÜNÜ MARKETLER KAPALI MI?

Bayram günlerinde marketlerin çalışma düzeni henüz netleşmemiş olsa da, arefe gününde bayram süresince normal mesai saatlerinde hizmet vermeye devam edileceği biliniyor. BİM, A101, ŞOK gibi birçok zincir market, arefe gününde herhangi bir değişiklik yapmadan normal çalışma saatlerinde müşterilere hizmet sunacak.

BİM, A101, ŞOK ÇALIŞMA SAATLERİ

BİM, A101, ŞOK gibi marketlerin normal çalışma saatleri genellikle 09.00 – 21.00 arasında belirlenmiştir. Ancak kıyı bölgelerinde bulunan zincir marketlerde çalışma saatlerinde farklılıklar olabilir.