Sağlık Bakanlığı'ndan Sabıka Kaydı Olan Temizlik Personeli Alımına İlişkin Duyuru

Sağlık Bakanlığı'ndan Sabıka Kaydı Olan Temizlik Personeli Alımına İlişkin Duyuru
Sağlık Bakanlığı, sabıka kaydı olan temizlik personeli alımına ilişkin bir duyuru yayımladı. 12 Ocak 2023'te yapılan çekilişin sonuçları açıklanırken, 1.468 kadro için şahsen başvuru süreci başlatıldı.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, sabıka kaydı olan kadrolu temizlikçi personel alımına dair bir duyuru yayınladı.

Sağlık Bakanlığı Kadrolu Temizlikçi Personel Alıyor

12 Ocak 2023'te yapılan noter huzurundaki çekilişin sonuçları açıklandı ve atama işlemleriyle ilgili belgeler kamuoyuna duyuruldu. Sağlık Bakanlığı, 1.468 kadro için personel alımına başladı. Taşra teşkilatı için yedek olarak yerleştirilen kişilerin randevu belgelerinin, 31 Temmuz 2024’e kadar ilgili sağlık bakanlıklarına teslim edilmesi gerekiyor. Başvuruların şahsen yapılması gerektiği, posta veya kargo yoluyla başvuruların kabul edilmeyeceği belirtildi.

Alım için gerekli belgeler arasında; açık randevu başvuru formları, askerlik belgeleri, sağlık raporları, sabıka kaydı/arşiv belgeleri, adli sicil belgeleri, mal beyanları, eğitim belgeleri ve sosyal güvenlik belgeleri yer alıyor.

Duyuru ve detaylar için Sağlık Bakanlığı’nın resmi duyuru sayfası ziyaret edilebilir.