Nem Oranı Yüzde 80'e Ulaştı: Antalya'da Hava Durumu

Nem Oranı Yüzde 80'e Ulaştı: Antalya'da Hava Durumu
Sabah saatlerinde yüksek kesimlerden bakıldığında, şehir merkezini kaplayan nem bulutları, Kepez Varyant bölgesinden Antalya'yı izleyenler için denizi ve Beydağları'nı görmeyi zorlaştırdı.

Hava 31 derece sıcaklıkta, deniz suyu ise 28 derece olarak ölçüldüğü Antalya'da, yurt dışından gelen ziyaretçilerin yanı sıra Kurban Bayramı tatili için gelen yerli turistler, Konyaaltı, Lara ve Sarısu plajlarını doldurdu.

Bazı tatilciler denize girdi, çocuklarıyla kumsalda oynadı, güneşlenip kitap okudu. Bazıları ise palmiye ağaçlarının gölgesinde yürüyüş yaptı, bisiklet sürdü. Park ve bahçelere masa ve sandalyelerini kuran tatilciler keyifli vakit geçirdi.

Muratpaşa Belediyesi'nin mavi bayraklı falez plajları da Kurban Bayramı tatilinde çok kalabalıktı. Falezlerde bulunan Konserve Koyu, Mobil, Erenkuş ve İnciraltı plajlarına çok sayıda tatilci akın etti, denize girdi.

Lara, Sarısu, Topçam ve Büyük Çaltıcak piknik alanlarında da yoğun bir ziyaretçi akını yaşandı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren mesire yerlerine gelen şehir sakinleri ve tatilciler, doğa ile iç içe vakit geçirmenin tadını çıkardı.

Aileler mangal ve semaverler yakarak piknik yaptı, sıcaktan bunalanlar ise yakındaki plajlara giderek serinledi.

Şehirdeki nem oranı yüzde 80'in üzerine çıktı.

Sabah saatlerinde yüksek kesimlerden bakıldığında, nem bulutlarının şehir merkezini kapladığı fark edildi.

Kepez Varyant bölgesinden Antalya'yı gözleyenler, denizi ve şehri çevreleyen Beydağları'nı görmekte zorlandı.